Reactie plaatsen

Reacties

Sesanne Kerkhof - van Dartel
3 jaar geleden

Lichelle is nu ruim een half jaar een deel van ons gezin op donderdag en vrijdag. Het is geen reëel beeld om vóór en ná je werk 4 kinderen weg te brengen of op te halen van verschillende adressen. Vanaf het begin af aan is Lichelle geïntegreerd in ons gezin en loopt ook op de dagen van opvang alles op rolletjes. Gewoontes, huisregels of structuren, Lichelle zorgt ervoor dat alles gewoon doorgaat. Voor de kinderen een lieve, rustige en stabiele factor in huis en voor ons een gerust gevoel als je thuis verlaat om te gaan werken. Een heerlijk gevoel en een beslissing waar we heel erg goed aan hebben gedaan!

Karen de Reuver
4 jaar geleden

"Mama, wanneer is het weer vakantie?"
Dat is een veel gehoorde vraag hier, niet omdat er dan geen school is...Nee, omdat Lichelle dan weer komt oppassen!
Lichelle is onze vaste oppas tijdens de vakantie weken en daar zijn wij, onze 4 dochters en papa en mama, zeer blij mee!!!
Onze dochters zijn 6, 8, 9 en 11, Lichelle weet ze allemaal te vermaken.
Onze meiden zijn dol op haar, ze zijn op een leeftijd van grenzen ontdekken, maar Lichelle kan hier prima mee omgaan.
In de vakanties werken wij met een gerust hart door, omdat we weten dat Lichelle er is.
Dus voor een vrolijke, ondernemende en duidelijk grenzen stellende oppas...dan moet je bij Lichelle zijn!

Klaartje
4 jaar geleden

Lichelle is nu 1,5 jaar onze oppas aan huis. Wij ervaren Lichelle als een rustige, stabiele, loyale, punctuele en zachtaardige persoonlijkheid. Ze voelt onze jongens goed aan en reageer daar onwijs goed op. Naast warm is ze duidelijk en stelt grenzen. Met aandacht onderneemt ze activiteiten met onze kinderen. Vanaf het begin is zij onderdeel van ons gezin op dinsdag. Dat ging ook snel een vanzelf. Wij zijn heel blij met Lichelle als oppas! En onze kids ook!

Sabrina
4 jaar geleden

Na het zwangerschapsverlof van onze 3e dochter is Lichelle 1 dag in de week bij ons aan huis op komen passen. Beste beslissing die we hadden kunnen maken! Voor en na werktijd drie kinderen kant en klaar op diverse adressen brengen en halen was nu niet nodig. Lichelle kwam binnen en wij konden de deur uit.
Uiteindelijk is Lichelle 4 jaar gebleven en in die tijd een rots in de branding geweest: flesweigeraars, ziekte, kinderen met balletjes in neuzen, oren of andere gaten, Lichelle ging er fantastisch mee om. Altijd in overleg met ons, nam ze ons wel veel zorgen uit handen. En het belangrijkst: de kinderen waren dol op haar. Ze deden veel leuke dingen met Lichelle, maar wel met duidelijke regels en grenzen.
Daarnaast ook altijd flexible wanneer we 'hoge nood' hadden door vertraagde treinen of op dagen dat we extra oppas nodig hadden. Wat ons betreft een hele fijne, lieve oppas waar we heel veel aan hebben gehad en waar we onze kinderen met een gerust hart bij achterlieten!